Media Trainer

Wilt u uzelf beter presenteren voor publiek of wilt u uw  vrees voor camera of microfoon overwinnen, dan bent u bij  George Vogelaar aan het juiste adres. Door zijn brede ervaring als s radio- en tv-maker en  debatleider kent hij de kneepjes van het presenteren voor publiek.  Met een uitgekiend trainingsprogramma en veel instructies leert Vogelaar  hoe je een boodschap helder over het voetlicht moet brengen, al dan niet voor de camera.

Tijdens de cursus schetst hij onder meer het medialandschap en vertelt hij wat uw rechten en plichten zijn als geinterviewde bij radio en televisie en kranten, waarop je moet letten bij het presenteren op een podium en voor tv en hoe je het best met journalisten kunt omgaan. De cameratraining wordt gegeven samen met een professioneel cameraman waarbij de “opname” meteen kan worden teruggezien en stap voor stap wordt gewerkt aan de gewenste performance.

Afhankelijk van de vraag wordt de training  in overleg op de eigen situatie toegesneden. De training kan zowel individueel worden gegeven als  in kleine groepjes.

 

Opdrachtgevers media-training:
Nederlands Instituut voor Fysieke Veiligheid (NIFV), Arnhem, gemeente Valkenburg aan de Geul, gemeente Gulpen, Wittem, Stichting Jeugdzorg Sint Joseph, Cadier en Keer.